BUAT DUIT SEBAGAI MICROWORKERS ONLINE BLOGGER DAN AFFILIATES

Di dalam panduan ini saya akan dedahkan kepada anda bagaimana hendak menjana PASIF income hasil dari kerja-kerja online dengan hanya menggunakan satu platform sahaja.

 

Dan kerja-kerja online yang dimaksudkan adalah seperti

  1. Post review di blog anda
  2. Share post di wall FB anda
  3. Like Page FB sesuatu perniagaan
  4. Follow account instagram seseorang
  5. Share URL di wall FB anda
  6. Buat review produk di account social media anda
  7. Blast msg di group Whatsapp di telefon anda
  8. Dan banyak lagi..

 

Dan semua kerja-kerja di atas dibayar dengan kadar yang bersesuaian dengan kerjanya. Menarik kan? Itu baru dari satu sudut baru cara buat duit di platform yang saya perkenalkan ini.

 

Cara lain lagi anda boleh generate income melalui platform ini adalah:

  1. Melalui platform marketplace yang disediakan. Di sini anda boleh listingkan produk anda untuk dijual pada user-user active yang ada di situ. Anda juga boleh gunakan platform ini sebagai platform e commerce anda. Jadinya anda tidak perlu runsing lagi untuk membina sistem jual beli (atau e commerce) anda yang complicated.
  2. Melalui komisyen affiliate sehingga 3-tier. Di dalam sistem ini ada disediakan satu fungsi “maintenance” di mana melalui sistem “maintenance” ini, anda boleh mendapat komisyen affiliate dari mereka yang anda refer. Lagi ramai anda refer user ke platform ini, lagi banyak komisyen affiliate yang anda dapat. Dan yang best-nya ianya pasif setiap bulan selagi mana user tersebut aktif melakukan “maintenance” bulanan, termasuk juga anda. Jangan bimbang, saya juga akan dedahkan bagaimana anda boleh buat maintenance ni secara PERCUMA..! (Boleh jimat sehingga RM88 sebulan).

Comments